Perhatian Anda yang Mencari Kursus Umrah Online

Kursus umrah dari rumah secara online. Tanpa Datang Ke Kelas Fizikal. Akses Sepanjang Hayat Walaupun Anda Pertama Kali Ke Tanah Suci

Jadi anda boleh jalani ibadah umrah dengan lebih tenang dan mudah. Tidak lagi rasa was-was dan takut apa bila berada di tanah suci

Rakan Kongsi

Saufi Kamaludin

Salam perkenalan. Saya Saufi Kamaludin. Pengarah Urusan Aqiqahloka Sdn. Bhd. Saya akan mengajar anda segala ilmu, tips pengurusan dan pelaksanaan ibadah umrah dengan sempurna.

Kami akan Bongkarkan 4 modul Dalam Program 'Nak Belajar Umrah' Yang Akan Bantu Melancarkan Perjalanan Umrah Anda!

Formula S.I.N.A.R

Formula yang dirumuskan dari pengalaman lebih 10 tenaga pengajar yang mahir dalam pengurusan umrah. Formula ini akan membantu anda untuk lebih mudah fokus pada urusan umrah anda.

Rukun Umrah

Perkongsian lengkap tentang tatatertib rukun umrah yang ramai terlepas pandang. Perkongsian melibatkan jemaah yang sering lupa untuk menunaikan rukun umrah yang betul. Jangan rugikan umrah anda.

Wajib Umrah

Perkongsian tentang tiga belas larangan ihram dan Miqat. Elakkan darilarangan dan terkena denda dan membuatkan umrah anda tak sempurna. Manfaatkan setiap perjalana umrah dengan aman dan tenang.

Fiqh Umrah Wanita

Modul khas untuk jemaah wanita supaya anda lebih fokus belajar dan lebih yakin melaksanakan ibadah umrah. Pelajari hukum-hukum yang betul dan membuatkan anda lebih yakin semasa di tanah suci.

APA YANG ANDA DAPAT DENGAN PROGRAM 'NAK BELAJAR UMRAH'?

Kursus Secara Live

Anda akan belajar secara live di platform zoom online cara-cara melaksanakan umrah dengan betul & sempurna.

Group Support

Mungkin anda malu nak bertanya ketika di dalam kelas. Jadi, kami akan bantu anda jika anda ada persoalan-persdoalan lain selepas kelas nanti.

Pembelajaran Sepanjang Hayat

Kursus ini anda boleh join sampai bila-bila. Tiada due date. Walaupun anda dah habis belajar, anda masih diberi akses untuk belajar lagi sekali sampai anda pandai.

Belajar Tanpa Yuran

Program ini adalah 100% anjuran syarikat Aqiqahloka Sdn. Bhd. dan kami belum ada ketetapan bayaran buat masa sekarang. Insyallah, kelas ini kami berikan secara percuma tanpa bayaran tambahan lain kecuali pembelian nota sahaja.

Program Ini Hanya Untuk Anda Yang Sungguh-Sungguh Nak Laksanakan Ibadah Umrah Dengan Sempurna. Jangan Tangguh Lagi! Klik Link Di Bawah!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Kursus umrah dari rumah secara online. Tanpa Datang Ke Kelas Fizikal. Akses Sepanjang Hayat Walaupun Anda Pertama Kali Ke Tanah Suci

    Daftar sekarang!