Aqiqahloka

Sertai Usahawan Aqiqahloka.com!

Sebarkan Sunnah, Bantu Ibadah, Untung Barokah.

Jom tonton dulu video ini!

Apa itu Usahawan Aqiqahloka.com?

USAHAWAN AQIQAHLOKA merupakan program dropship dimana anda hanya perlu mencari peserta / pelanggan dan kemudian anda membuat tempahan melalui system HQ. Selepas itu semua urusan di Mekah akan diuruskan oleh HQ. Senang sangat.
Tengok bawah ini kelebihan sistem dropship Aqiqahloka :

Kelebihan Usahawan Aqiqahloka.com...

01. Website Aqiqahloka

02. Sistem Affiliate

03. Sistem Pengeposan

04. Bahan Iklan

05. Sistem Reward

06. Group Support

07. Free Training

08. E-Book Pemasaran & Jualan

Nak sertai Usahawan Aqiqahloka.com?

Kami akan bantu anda walaupun anda tak ada pengalaman berniaga secara online. FREE TRAINING.

Bukan kebetulan anda dapat baca sampai sini, pasti ada hikmahnya Allah sediakan untuk anda. Sekarang kami baru sahaja membuka pengambilan usahawan.

Tapi kami tak nak ambil banyak. Hanya sedikit sahaja dibuka untuk pendaftaran kerana kami nak fokus training kepada usahawan baru.

Berapa bayaran nak daftar jadi
Dropship Aqiqahloka.com?

RM200

RM150

RM100

Tapi hanya RM50 SAHAJA!

RM50 je… murah sangat untuk ilmu dan strategi yang saya akan berikan kepada anda. Sekejap je dah dapat semula duit modal anda ini.

Best kan! Macam mana nak join?

Ok. Task pertama untuk anda jika benar anda serius, tekan butang DAFTAR USAHAWAN di bawah untuk buat pembayaran YURAN KOMITMEN RM50.

Selepas mendaftar, anda akan menerima id affiliate anda kemudian admin akan Whatsapp anda pada waktu bekerja untuk mulakan training. Buat sekarang, jangan bertangguh. Tapi jika dah penuh harap maaf.

Mulakan dengan Bismillah dengan klik butang di bawah sekarang!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop